Ralf Fährmann on siirtynyt Schalkesta Norwichiin lainalle. 30-vuotiaan saksalaisvahdin lainasopimus kattaa ensi kauden.

Fährmann on Schalken kasvatti ja on edustanut seuraa koko uransa lukuun ottamatta kahta Eintracht Frankfurtissa vietettyä vuotta.

Maalivahti pelasi Teemu Pukin kanssa samaan aikaan Schalkessa ja siirtyy nyt Pukin joukkuetoveriksi Norwichiin.

Vajaat 200 ottelua Bundesliigassa pelannut Fährmann kommentoi lainasiirtoaan Norwichin verkkosivuille ilmestyneessä tiedotteessa.

– Olen hyvin onnellinen tästä siirrosta. On mahtavaa pelata Valioliigassa ja se on hieno asia koko seuralle. Ei vain minulle, vaan myös kannattajille. Muutama seura osoitti minuun kiinnostusta, mutta Norwich antoi minulle perhemäisen kuvan itsestään ja se oli syy, miksi päätökseni oli helppo, Fährmann totesi.

– Olin Schalkessa yli 14 vuoden ajan ja tuntui siltä, että olisi aika uudelle haasteelle. Siten tämä oli loistava hetki siirtyä tänne, kun Norwich pelaa Valioliigassa. Olen kuullut vain hyviä asioita kaupungista ja haluan tutustua siihen paremmin.