Leicester tuntuu olevan kesän siirtoikkunassa tosissaan. Seura nappasi Ayoze Pérezin Newcastlesta yli 30 miljoonan kaupassa, minkä lisäksi se on jo varmistanut Youri Tielemansin lainasopimuksen AS Monacosta muuttuvan pysyväksi siirroksi. Jälkimmäiselle tuttu, toinen belgialainen on nyt seuran kiikareissa, kertoo Sky Italia.

Kyseessä on junioriaikoinaan Arsenalin testissä ollut keskikenttäpelaaja Dennis Praet. Tätä nykyä Sampdorian kirjoilla oleva 25-vuotias kuului viime kesän Belgian MM-joukkueeseen, pääsemättä kuitenkaan lopulta kisoissa kentän puolelle.

Tielemansin kanssa menneisyydessään Anderlechtissä pelannut Praet on vakionimi valioliigaseurojen siirtohuhuissa; vuosi sitten tämä oli tietojen mukaan lähellä siirtoa Evertoniin. Nyt kisassa pelurin allekirjoituksesta ovat tiettävästi myös kesän markkinoilla aktiivisesti toimineet AC Milan ja Valencia.