West Ham hävisi Valencialle taistelun Maxi Gómezista.

Sky Sportsin mukaan West Ham ei ole kuitenkaan lannistunut siirtomarkkinoilla, vaan teki varsin mielenkiintoisen tarjouksen Marseillelle. West Ham nimittäin tarjoaa Marseillelle 40 miljoonaa euroa ja Chicharito Hernándezia saadakseen Florian Thauvinin Lontooseen.

Chicharito on parhaillaan West Hamin edustusjoukkueen ainoa hyökkääjä. Meksikolaiskärki on ollut aiemminkin siirtohuhuissa, jotka ovat vieneet Chicharitoa muun muassa Espanjaan.

26-vuotias Thauvin kuuluu Marseillen ehdottomiin avainpelaajiin. Oikea laituri on iskenyt Marseillelle viimeisen kolmen kauden aikana komeat 59 täysosumaa. Kyseessä ei olisi Thauvinille ensimmäinen kerta ulkomailla, sillä Thauvin edusti yhden kauden ajan Newcastlea pelaten seurassa 16 ottelua.

Siirto oli kuitenkin epäonnistunut, ja Thauvin palasi vain vuoden jälkeen takaisin Marseilleen, jossa jälki on ollut hurjaa.

Thauvin kuuluu myös Ranskan A-maajoukkueeseen ja on maailmanmestari. Thauvin oli avauskokoonpanossa Ranskan viimeisimmässä A-maajoukkueottelussa.