Liverpool hävisi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ystävyysottelussa Sevillalle 1-2-lukemin. Ottelu pelattiin Bostonissa, Yhdysvalloissa.

Entinen Manchester City -hyökkääjä Nolito vei Sevillan 1-0-johtoon 37. minuutilla, mutta Liverpoolin Mestarien liiga -sankari Divock Origi toi pelin tasoihin juuri ennen puoliaikaa.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin kuitenkin toisella jaksolla, kun pelikellossa oli 76 minuuttia. Liverpoolin 18-vuotias laitapuolustaja Yasser Larouci kuljetti palloa taitavasti eteenpäin, kunnes Joris Gnagnon ryntäsi tilanteeseen myöhässä ja potkaisi Laroucia kovalla voimalla suoraan sääreen.

Gnagnon sai tilanteesta ansaitusti suoran punaisen kortin. Useat ottelua seuranneet ovat tuominneet ranskalaispelaajan tarpeetonta potkua sosiaalisessa mediassa, erityisesti siksi koska kyseessä oli ystävyysottelu.

Dominic King

@DominicKing_DM
Liverpool's bench absolutely furious. Joris Gnagnon, the Sevilla midfielder, has just been sent off for a wild kick at Yasser Larouci - he is going to leave the pitch on a stretcher. It was a kick that could have broken his leg, absolutely appalling.

Chris Bascombe

@_ChrisBascombe
Extraordinary challenge by Joris Gnagnon on Liverpool's young left back Yasser Larouci. Probably as bad as you will see in a professional game, to be honest. Straight red card. Sevilla's approach to this match shocking.

Larouci sai pitkään hoitoa joukkueen lääkintäjoukoilta, mutta ei kyennyt jatkamaan peliä.

Julen Lopeteguin valmentama Sevilla vei lopulta voiton 2-1-lukemin, kun Alejandro Pozo pääsi tuikkaamaan pallon maaliin ottelun viimeminuuteilla.

Gnagnon pyysi Laroucilta ja Liverpoolilta ottelun jälkeen anteeksi Twitterin välityksellä.

– Haluaisin pyytää julkisesti anteeksi Liverpoolilta, pelaajan perheeltä ja kannattajilta. Se oli vastenmielinen teko minun osaltani, eikä tällaista tulisi näkyä jalkapallokentällä. Kaikki minun ajatukseni ovat pelaajan ja hänen perheensä luona, Gnagnon kirjoitti.