Arsenalin alle 23-vuotiaiden keskiviikkoillan ohjelmaan kuuluu harjoitusottelu alasarjaseura Barnetia vastaan. Ottelun tauolle mentiin Gunners-ryhmän kolmen maalin johdossa.

18-vuotias keskushyökkääjä Folarin Balogun iski kaudella pelaamissaan alle 18-vuotiaiden Valioliigassa 33 ottelussa 34 osumaa, eikä vauhti tunnu vanhemmassakaan ikäluokassa hiipuvan; maajoukkuelupaus paukutti kaikki joukkueensa jakson osumat.

Läheskään koko ottelupuolikasta ei karkumatkaan tarvittu; Balogunin puhdas hattutemppu syntyi kuuden minuutin aikana.

Yhdysvalloissa vuonna 2001 syntyneen nuorukaisen maaottelu-ura on mielenkiintoinen; hänellä on tilillään neljä peliä Englannin alle 17-vuotiaiden joukkueessa, 10 ottelua alle 18-vuotiaiden ryhmässä, mutta näiden välissä neljän ottelun kokemus myös Yhdysvaltojen alle 18-vuotiaiden maajoukkueesta.

Vaikka Barnet (jota vastaan pelattava ottelu tätä kirjoitettaessa on yhä kesken), on alasarjaseura, onnistui se muun muassa kaatamaan Crystal Palacen hiljattain luvuin 6-2.