Arsenalin siirtokassaa ei olla rajoitettu vain 40 miljoonaan puntaan, seurajohtaja Vinai Venkatesham on vahvistanut.

Arsenal ei onnistunut selviytymään täksikään kaudeksi Mestarien liigaan, minkä takia seuran taloudelliset voimavarat ollaan luokiteltu mediassa hyvinkin pieniksi. Arsenal on kuitenkin hankkinut tämän kesän aikana jo kolme uutta pelaajaa.

Brassilaituri Gabriel Martinelli siirtyi Lontooseen kuudella miljoonalla eurolla, jonka jälkeen Real Madridin Dani Ceballos liittyi seuraan vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Ranskalaislupaus William Saliban siirto Arsenaliin vahvistui myös tällä viikolla. Hän tulee kuitenkin viettämään alkavan kauden lainalla Saint-Etiennen riveissä.

Arsenal on myös lähellä Nicolas Pépén hankkimista LOSC Lillestä. Laitahyökkääjän siirtokorvaukseksi ollaan huhujen mukaan sovittu jopa 80 miljoonaa euroa (lue lisää).

– En tunnista tätä 40 miljoonan punnan lukua, johon olen törmännyt jo useamman kerran. Se ei tule meiltä, se ei tule seuralta, Venkatesham kertoi Metrolle.

– Nämä luvut eivät koskaan tule meiltä. Me emme koskaan, koskaan, koskaan puhuisi siitä, miten paljon rahaa meillä on käytettävissä. Se auttaisi meitä vähiten.

– Se on totta, että meidän varamme ovat nyt rajatummat kolmen peräkkäisen Eurooppa-liiga -kauden takia, mutta budjettimme ei ole 40 miljoonaa puntaa.

– Ymmärrän, että fanien on välillä hankala saada selville mitä me todella teemme täällä, mutta sanoisin että se johtuu vain siitä, että noin 85-prosenttia siitä mitä meistä kirjoitetaan ei pidä paikkaansa.