Pitkäaikaisen Arsenal-puolustajan ja joukkueen kapteeninakin toimineen Laurent Koscielnyn aika Tykkimiehissä on tulossa päätökseensä. 33-vuotias ranskalainen kieltäytyi heinäkuun puolivälissä lähtemästä Arsenalin kanssa Yhdysvaltoihin markkinointikiertueelle, ja koska sopimusta on jäljellä enää vuosi, on Arsenal päättänyt päästää Koscielnyn lähtemään.

L’Èquipen mukaan Koscielny on erittäin lähellä siirtoa Ligue 1:n Girondins Bordeaux’hon. BBC ja Sky Sports kertovat, että siirtosummasta päästiin sopuun maanantaina, ja Bordeaux maksaa Koscielnysta vain viisi miljoonaa euroa. Siirtosummaa voi pitää erittäin edullisena konkaripuolustajan korkeasta iästä huolimatta.

[readmore from=Koscielny-Laurent]

Arsenal neuvotteli Koscielnyn siirrosta myös Rennesin kanssa, mutta Rennesin tarjoama siirtosumma oli vieläkin matalampi. Tiettävästi Koscielny itse olisi siirtynyt mieluummin juuri Rennesiin.

51 A-maaottelua pelanneen Koscielnyn on määrä käydä tiistain aikana Bordeaux’n lääkärintarkastuksessa. Sen jälkeen nimet pannaan paperiin.

Koscielny pelasi Arsenalissa vuodesta 2010 lähtien kaikkiaan 353 virallista ottelua, joissa hän teki yhteensä 27 maalia.