Valioliigaan noussut Teemu Pukin Norwich on vahvistumassa 26-vuotiaalla Ibrahim Amadoulla. Kamerunissa syntynyt, mutta Ranskassa varttunut Amadou siirtyi La Ligan Sevillaan viime kesänä nelivuotisella sopimuksella, mutta kokemus Espanjassa on jäämässä näillä näkymin mahdollisesti yhteen kauteen.

Amadou kykenee pelaamaan niin topparina kuin keskikentän puolustavassa roolissakin. Ligue 1:n Lilleä edellisellä kaudella kipparoinut Amadou jäi Sevillassa pienelle vastuulle, ja mahtui joukkueen avauskokoonpanoon vain seitsemässä sarjaottelussa. Kenties Norwichissa on tarjolla suurempaa vastuuta.

Espanjalaistoimittaja Antonio Fuentesin mukaan Amadoun siirrossa on kyse vuoden lainasta, josta Norwich maksaa Sevillalle miljoona euroa. Lainaan sisältyy kymmenen miljoonan euron osto-optio. Sevilla maksoi 183-senttisestä Amadousta vuosi sitten 14,4 miljoonaa euroa.

Antonio Fuentes

@_antoniofuentes
Otro descarte del @SevillaFC que encuentra destino. Amadou se va cedido al @NorwichCityFC a cambio de un millón y opción de compra a final de temporada por 10 millones. Sigue la operación salida.