Sky Sports kertoo, että Manchester City on lähellä toteuttaa yhden Deadline Dayn erikoisimmista siirroista. 33-vuotias veteraanimaalivahti Scott Carson on sivuston mukaan jo Cityn lääkärintarkastuksessa. Carson on Derbyn sopimuspelaaja, ja kyseeseen tulisi yhden kauden mittainen laina.

Peliminuutteja Carsonille ei luultavasti olisi juurikaan luvassa, vaan hän toimisi varamiehenä niin Edersonille kuin Claudio Bravollekin. Luotettavalle kolmosvahdille Cityllä on omasta mielestään kuitenkin käyttöä, sillä seura lainasi viime kauden kakkosvahtinsa Aro Muricin Nottinghamiin. Aiemmin hankittu USA:n maajoukkuevahti Zack Steffen puolestaan lainattiin Bundesliigan Fortuna Düsseldorfiin.

Carson on pelannut Valioliigaa Leedsissä, Liverpoolissa, Charltonissa, Aston Villassa ja West Bromwichissa, mutta edellisestä valioliigapelistä on jo yli kahdeksan vuotta aikaa. Kaudet 2011-2013 Carson vietti turkkilaisessa Bursasporissa, ja vuodesta 2013 lähtien hän on pelannut Englannin Mestaruussarjaa Wiganin ja Derbyn riveissä.

Carson pelasi vuosina 2007-2011 myös neljä A-maaottelua. Syksyllä 2007 silloinen Englannin päävalmentaja Steve McClaren heitti Carsonin tolppien väliin ratkaisevassa EM-karsintaottelussa Kroatiaa vastaan. Vasta toista maaotteluaan pelannut Carson haparoi ja Englanti putosi tappion myötä ulos EM-kisoista. McClaren sai seuraavana päivänä kenkää.