Teemu Pukki on seuratuin suomalainen jalkapalloilija tänä viikonloppuna. Pukki, 29, tekee perjantai-iltana debyyttinsä Valioliigassa, kun Norwich kohtaa vieraskentällä Liverpoolin.

Urallaan 60 A-maaottelua Suomen paidassa pelannut ja hetken jopa A-maajoukkueen päävalmentajana toiminut Olli Huttunen luottaa siihen, että Pukin kausi Valioliigassa tulee olemaan onnistunut.

– Uskon ”Temen” rikkovan kymmenen maalin rajan ensi kaudella. Paljon on tietenkin kyse siitä, miten joukkueen peli kulkee yleensä. Uskoisin kuitenkin, että Norwich tulee säilymään Valioliigassa, vaikkakin taistelee sarjapaikasta, Huttunen puntaroi Valioliiga.comille.

Valioliigassa nähdään jälleen melkoista tähtisadetta, kun moni joukkue on vahvistanut rivejään kansainvälisillä huippupelaajilla. Silti Huttunen veikkaa, että suomalaisten suurin mielenkiinto kohdistuu koko kauden ajan Pukkiin.

– Kyllä meille suomalaisille Teemu Pukki tulee olemaan se mielenkiintoisin pelaaja. Pitkästä aikaa suomalainen pelaaja on vahvassa roolissa Valioliigassa, Huttunen alleviivaa.

Valioliigan mestaruustaistoon Huttunen ei mustaa hevosta odota. Viime kauden ykkönen Manchester City on hänen papereissaan edelleen vahvoilla.

– City voittaa Valioliigan. Hyvä ja laaja materiaali takaavat jälleen menestyksen, Huttunen painottaa.

Valioliiga-kauden avajaisia PukkiPartya vietetään perjantaina 9.8. klo 20.00 alkaen Casino Helsingin Fennia Salongissa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, lavalla mm. Markku Kanerva, Jussi Jääskeläinen ja Keith Armstrong. Ilta huipentuu Liverpool-Norwich-otteluun, jonka studiolähetys starttaa klo 21.00. Valioliiga-kausi 2019-20 näkyy tuttuun tapaan Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.