Manchester Cityn tähtihyökkääjästä Raheem Sterlingistä on tulossa yksi maailman ensimmäisistä jalkapalloilijoista, joka tulee käyttämään jatkossa Air Jordanin jalkapallokenkiä.

Sterling avasi valioliigakautensa hattutempulla West Hamia vastaan. Hänen nykyinen kenkäsopimuksensa Niken on tulossa päätökseen, eikä jatkosta olla vielä sovittu. Niken sisaryhtiö Air Jordan, joka siirtyi tuotantonsa kanssa jalkapallon puolelle vasta viime vuonna ranskalaisseura PSG:n kautta, olisi valmis tarjoamaan Sterlingille peräti 100 miljoonan punnan arvoista kenkädiiliä, riippuen sopimuksen pituudesta.

B/R Football

@brfootball
PSG release their infrared 19/20 away kit

Sterlingin eksponentaalisesti kasvanut profiili on tehnyt hänestä yhden eurofutiksen suurimmista jälkimarkkinakelpoisista pelaajista. Viime kaudella hän allekirjoitti vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa, tienaten sillä peräti 300 000 puntaa viikossa. Hänen tulonsa kaupallisista sopimuksista kasvavat puolestaan samaa tahtia. Sterlingistä on myös tullut sekä tuplamestari Cityn että koko Valioliigan keulakuva, nousten myös entistä suurempaan rooliin maajoukkuetasolla.

Air Jordan ei ole vielä aiemmin markkinoinut jalkapallokenkiä, mutta on sitonut useita koripallo- ja baseball-tähtiä asianomaisten suositusten kautta rinkiinsä. Myös useat maailmankuullut artistit sponsoroivat eläkkeelle jääneen NBA-tähden Michael Jordanin perustaman yrityksen vaatteita ja urheiluvarusteita.

Lähde: The Telegraph