Englannin Liigacup, joka tunnetaan nykyisin myös nimellä Carabao Cup, alkaa viimeistenkin seurojen osalta tänään tiistai-iltana. Portsmouth ja Birmingham ottivat varaslähdön cup-turnaukseen viime tiistaina, kun Pompey yllätti Bluesin 3-0-voitolla.

Valioliigaseurat eivät ole vielä ensimmäisellä kierroksella mukana, mutta joukkueet sekä Englannin Mestaruussarjasta, Ykkösliigasta että Kakkosliigasta aloittavat turnauksensa jo tänään.

Mielenkiintoa lisää myös seitsemän suomalaispelaajan mahdolliset esiintymiset illan kamppailuissa:

Niko Hämäläisen QPR vs. Niki Mäenpään Bristol City

Niko Hämäläinen palasi kesäkuun lopulla Lontooseen vietettyään alkukauden lainalla MLS-seura Los Angelesin riveissä. 22-vuotias laitapuolustaja voi päästä tänään kentälle, kun QPR kohtaa Niki Mäenpään Bristol Cityn Loftus Roadilla. Mäenpää on ollut pidemmän aikaa sivussa pohjevamman takia, mutta on seuran mukaan palannut harjoituksiin tällä viikolla.

Niko Hamalainen

@Niko_Hamalainen
🔵⚪️⚽️

QPR FC

@QPR
🎓 #QPR's class of 2019/20.

Alex Bradleyn Lincoln City vs. Huddersfield Town

Suomen juniorimaajoukkueita kuuden ottelun verran edustanut Alex Bradley on jäänyt Ykkösliigan ensimmäisessä kahdessa ottelussa kokonaan penkille. 20-vuotias keskikenttäpelaaja on kuitenkin pelikunnossa ja voi esiintyä illan tiukassa kamppailussa Valioliigasta pudonnutta Huddersfieldia vastaan.

Marcus Forssin ja Jaakko Oksasen Brentford vs. Cambridge United

Brentford on avannut kautensa yhdellä 1-0-voitolla ja yhdellä 0-1-tappiolla. Suomalaiskärki Marcus Forss pääsi Mestaruussarjan avausottelussa puoleksi tunniksi kehiin Birmingham Cityä vastaan ja avaa tiettävästi tänään Kakkosliigassa pelaavaa Cambridge Unitedia vastaan. Keskikenttämies Jaakko Oksanen tulee hyvin todennäköisesti olemaan myös mukana kokoonpanossa.

Marcus Forss

@mforss_
Nice to end pre-season with a goal, looking forward to the league to start next week💪🏼💪🏼

William Jääskeläisen Crewe Alexandra vs. Middlesbrough

William Jääskeläisen edustama Crewe on tänään kovan testin edessä kun se matkustaa Mestaruussarjassa pelaavan Boron vieraaksi Riverside Stadiumille. Jääskeläinen on vartioinut Crewen maalia kauden ensimmäisessä kahdessa sarjaottelussa ja tulee todennäköisesti avaamaan tolppien välissä myös tänään.

Aapo Halmeen Barnsley vs. Carlisle United

Leedsin viime kesänä jättänyt Aapo Halme ei ole vielä päässyt tekemään kilpailullista debyyttiään Barnsleyn riveissä. Sen aika voi kuitenkin tulla tänään, kun Mestaruussarjaan noussut Barnsley isännöi Kakkosliigassa pelaavaa Carlislea.