Manchester Unitedin entinen hyökkääjä Louis Saha odottaa Marcus Rashfordin nousevan tällä kaudella uudelle tasolle.

Rashford, 21, debytoi Unitedin edustusjoukkueessa alkuvuodesta 2016 ja on kuulunut siitä lähtien ykkösmiehistön vakiokalustoon.

Hän on pelannut Unitedissa 171 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 47 osumaa ja antanut 26 maalisyöttöä.

Rashfordin maalirikkain kausi Valioliigassa oli viime sesongilla, jonka aikana hän teki kymmenen täysosumaa. Saha odottaa Rashfordin vähintään tuplaavan tuon saldon.

– Rashfordilla ei ole tekosyytä, jos hän ei tee yli 20 maalia tällä kaudella, kommentoi Saha Goalin mukaan.

– Hän on nyt selkeästi (manageri Ole Gunnar) Solskjærin ykkösmies kärkeen ja hän tulee aloittamaan valtaosan peleistä. Hän saa runsaasti tilaisuuksia maalintekoon.

– Hän on loistava pelaaja ja hänellä on kaikki tarvittavat ominaisuudet kultaisen kengän voittamiseen. Hän on nopea, hyvä teknisesti, hyväkuntoinen ja hän on ennalta arvaamaton pallon kanssa.

– Välillä hän yrittää kikkailla liikaa. Se hänen pitää saada pois pelaamisestaan. Hän suoriutuu vaikeasta osuudesta, mutta sitten hän yrittää vielä jotain ylimääräistä.

– Hän on yhä todella nuori, mutta Solskjær on täydellinen manageri saamaan parhaan irti Rashfordista. Solskjær käytti aina [omalla peliurallaan] paikkansa hyväksi ja oli kliininen maalin edessä. Jos hän saa opetettua sen Rashfordille, niin Rashford tekee 20-30 maalia kaudessa.

Rashford aloitti kautensa vahvasti sunnuntaina, kun hän iski kaksi maalia Chelsean verkkoon 4-0-voitossa.