Manchester Unitedin entinen apulaismanageri Steve McClaren ei usko Paul Pogban lähtevän seurasta, vaikka siirtohuhut ovat vieneet miestä Real Madridiin ja Juventukseen.

– Mielestäni hän olisi (siinä tapauksessa) jo lähtenyt ja he olisivat tuoneet jonkun muun sisään. Heidän ei tarvitse (myydä), Englannin ex-maajoukkueluotsi McClaren sanoo Sky Sportsille.

Hänen mukaansa Chelsea onnistui pitämään ranskalaisen hyvin kurissa sunnuntain liigakamppailussa.

– Mutta kun hän sai toisella puoliajalla tilaa – hän osaa löytää tilaa, hän osaa antaa syöttöjä, hän osaa tehdä asioita. Kun Ole (Gunnar Solskjær) alun perin tuli sisään, hän sai Pogbasta parhaan irti ensimmäisessä 15 pelissä.

McClaren arvioi Unitedin osoittaneen kesähankinnoillaan Pogballe, että koossa on hyvä joukkue ja tämä voi voittaa titteleitä Old Traffordilla. Keskikenttämies saattaa ajatella ”kyllä, voin olla tämän joukkueen kuningas”.

– Mielestäni hän voi dominoida Manchester Unitedin paidassa enemmän kuin nyt ja hän voi tehdä sen tasaisemmin. Hän voi rakentaa luonnetta ja tulla ”Manchester Unitedin pelaajaksi”, koska hän ei ole vielä sitä.

Mikäli United aloittaa kauden hyvin, McClarenin mukaan se voi saada Pogban sitoutumaan Manchesteriin.

Lähde: Manchester Evening News