Valioliigan sunnuntain toisessa ottelussa kohtasivat Chelsea ja Leicester. Tasainen ottelu päättyi pistejakoon maalein 1-1.

Ensimmäisen puoliajan ainoasta maalista vastasi 20-vuotias Chelsean oma kasvatti Mason Mount, joka esiintyi hyvin ennakkoluulottomasti jo UEFA Super Cupissa Liverpoolia vastaan. Mount haki jalan vapaaksi Leicesterin puolustajalta ja laukoi pallon matalana alanurkkaan ohi Kasper Schmeichelin. Maali oli Mountin ensimmäinen Chelsean edustusjoukkueessa.

1996 – Mason Mount is the first English player to score for Chelsea under an English manager since Dennis Wise under Glenn Hoddle against Blackburn in May 1996. Scafell.

⚽️ Mount

Frank Lampard's return to Stamford Bridge is going well thanks to Mason Mount's first goal for the club. #CHELEI

Jos oli avausjakso ollut lievästi Chelsean, niin toista puoliaikaa hallitsi vierasjoukkue Leicester. Etenkin James Maddison ja Jamie Vardy olivat erittäin pirteitä. Leicesterin ansaitun tasoitusmaalin teki 67. minuutilla Wilfred Ndidi, joka voitti pääpallossa näytöstyyliin Cesar Azpilicuetan. Maalisyöttö merkittiin James Maddisonille, joka lähetti matkaan millintarkan kulmapotkun – kuten miehen tapoihin nyt sattuu kuulumaan.

50 - James Maddison has created 50 chances from set plays in the Premier League since the start of last season (three assists), six more than any other player. Delivery.

Aivan lopussa Leicester oli vielä pääsemässä kahden miehen voimin pahantekoon, mutta Chelsea-vahti Kepa tuli rohkeasti ja oikea-aikaisesti vastaan, ja teki turhiksi toiveet vieraiden lisäajan voittomaalista.

Chelsealle piste oli valioliigakauden ensimmäinen. Leicester puolestaan pelasi kauden toisen tasapelinsä. Toinen ottelukierros päättyy maanantaina Wolverhamptonin ja Manchester Unitedin väliseen kohtaamiseen.