Toppari Gary Cahill sanoo pyyhkineensä viimeisen kautensa Chelseassa mielestään.

Cahill, 33, solmi aiemmin tässä kuussa sopimuksen Crystal Palacen kanssa oltuaan hetken ilman seuraa.

Hän putosi täysin Chelsean suunnitelmista, kun Maurizio Sarri siirtyi joukkueen manageriksi viime kesänä. Cahill esiintyi viime kaudella vain kahdeksassa ottelussa ja pelasi Valioliigassa vain 22 minuuttia.

– En usko, että näitte ulkopuolelta missään vaiheessa, kuinka vaikeaa se oli, jos totta puhutaan, kommentoi Cahill Sky Sportsille.

– Se oli sellaista, johon en ikinä halua tottua. Pelasin isossa roolissa kaikilla [aiemmilla] kausilla, jotka siinä seurassa vietin, joten se oli outoa.

– Olen poistanut sen elämästäni. Se oli kamala kausi, mutta en muista sitä uraltani Chelseassa. Tulen muistamaan kaikki sitä edeltäneet kaudet ja sen, miten menestyksekkäitä ne olivat.

Cahillin mukaan hän ymmärsi varhain, ettei tule jatkamaan seurassa viime kautta pidempään.

– Se tilanne olisi joka kerta päättynyt minun lähtööni, se oli mennyt liian pitkälle.

– On vaikeaa murtautua joukkueeseen, kun ei pelaa kahteen tai kolmeen peliin, ja minä olisin voinut murtautua siihen joukkueeseen. Kunnon mahdollisuus vaatii 2-4 peliä putkeen, enkä minä saanut sellaista.

– Sain seurasta fantastisia ystäviä. Henkilökunta ja pelaajat olivat ilmiömäisiä. Lähdin mahtavien muistojen kanssa.

Cahill pelasi Chelseassa 7,5 vuoden aikana 290 ottelua ja saavutti lontoolaisseurassa mm. kaksi Valioliigan, FA Cupin ja Eurooppa-liigan mestaruutta sekä Mestarien liigan voiton.