Tiemoué Bakayokon on määrä siirtyä muihin maisemiin Chelseasta ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu Euroopan muissa huippusarjoissa syyskuun alussa.

Bakayoko ei ole pelannut alkaneella kaudella vielä minuuttiakaan Chelsean riveissä. Chelsean päävalmentaja Frank Lampard kertoi, että Bakayokolla on edessään sama tilanne kuin Davide Zappacostalla, eli lainasiirto. Zappacosta siirtyy lainalle AS Romaan.

25-vuotias Bakayoko vietti viime kauden lainalla AC Milanissa ja kuului seuran avainpelaajiin. AC Milan ei käyttänyt osto-optiota, sillä seura ei selviytynyt Mestarien liigaan.

40 miljoonalla eurolla kaksi vuotta sitten AS Monacosta Chelseaan siirtynyt Bakayoko saattaa palata entiseen seuraansa. AS Monaco on nimittäin halukas lainaamaan Bakayokon takaisin seuraan.

Goalin Chelsea-toimittaja Nizaar Kinsellan mukaan Chelsea on kuitenkin hylännyt AS Monacon lainatarjouksen, sillä tarjous ei miellyttänyt Chelseaa. Vielä ei ole varmaa, tekeekö AS Monaco Bakayokosta uutta lainatarjousta. Chelsea haluaa saada suuren osan maksamastaan 40 miljoonasta eurosta takaisin.