Valioliigaan palannut, kauden ensimmäisistä kahdesta ottelusta neljä pistettä poiminut Sheffield United kohtaa lauantaina kotonaan Leicesterin. Päävalmentaja Chris Wilder vakuuttaa, ettei joukkue ole antanut hyvän alun avata joukkueen takinnappeja liiaksi.

– Pelaajien jalat pysyvät maanpinnalla, aivan varmasti. Ne eivät ole irronneet siitä kolmeen vuoteen, eivätkä varmasti irtoa kahden pelin jälkeen uudella sarjatasolla.

Sheffieldin myötä Valioliigaan teki paluun myös monenlaisissa kohuissa urallaan ryvettynyt Ravel Morrison. Manchester United -kasvatin vuodet ovat vieneet tätä rikosoikeudenkäyntien lisäksi eri puolille Eurooppaa. Tutuiksi ovat erinäisillä pesteillä tulleet niin West Ham, Lazio, kuin viime kevätkauden ajalta Ruotsin Östersund. Nyt 26-vuotiaalla on menossa vuoden mittainen kontrahti Bladesin kanssa. Kokoonpanoon hän ei kuitenkaan kauden avausotteluissa ole vielä yltänyt.

– Hän on valmis. Pelasimme viikolla suljettujen ovien takana harjoitusottelun Manchester Unitedia vastaan, ja Ravel oli kentällä 90 minuuttia.

Lähde: Sky Sports