Manchester United on tehnyt kaksivuotisen sopimustarjouksen Fernando Llorentelle, espanjalaislehti AS uutisoi.

Viime kaudella 34-vuotias Llorente osoitti olevansa yhä kykeneväinen pelaamaan Euroopan huipputasolla. Hänen ratkaiseva maalinsa Manchester Cityn verkkoon johdatti Tottenhamin ensimmäistä kertaa lontoolaisseuran historiassa Mestarien liigan finaaliin.

Llorente kuitenkin jätti Tottenhamin tänä kesänä, kun hänen sopimuksensa Mauricio Pochettinon miehistössä tuli päätökseen. Espanjalaishyökkääjä teki viime kaudella yhteensä kahdeksan maalia viiden maalisyötön lisäksi 35 ottelussa.

Pitkän uransa aikana esimerkiksi Athletic Bilbaoa ja Juventusta edustanut kärkimies on yhä ilman seuraa. Mario Mandžukićin ja Paulo Dybalan perässä tänä kesänä pyörinyt Manchester United on tehnyt hänestä nyt oman tarjouksensa. Llorente on saanut tarjouksen myös esimerkiksi Napolista, mutta tilanne on AS:n mukaan ”mutkikas”.