Teemu Pukin kirittäjä Josip Drmic on joutunut seuraamaan sivusta Norwichin hyökkääjäparinsa unelma-alkua Valioliigassa. Kesällä seuraan saapunut Sveitsin maajoukkuehyökkääjä ei ole pelannut loukkaantumisongelmiensa myötä vielä yhdessäkään ottelussa avauksessa.

Samaan aikaan Pukki on takonut kolmeen ensimmäiseen kierrokseen viisi maalia. Suomalaishyökkääjä jakaa maalipörssin kärkisijan Manchester Cityn Raheem Sterlingin kanssa.

Drmic on iloinen uuden joukkuetoverinsa menestyksestä.

– En ole yllättänyt siitä, miten hyvin hän pärjää. Hän on yksi Norwichin parhaista pelaajista ja kova tekemään töitä, Drmic kehui Norwich Evening Newsille.

– Hän antaa kaikkensa joukkueen eteen ja on todella osoittanut laadukkuutensa.

Pukki on tehnyt myös ihmisenä Drmiciin nopeasti vaikutuksen. Suomalaishyökkääjä on auttanut Borussia Mönchengladbachista siirtynyttä kärkipariaan sopeutumaan Englantiin.

Myös Pukki pelasi aiemmin urallaan Bundesliigaa Schalkessa.

– Teemu on ystäväni ja hän ollut merkittävästi osallisena auttamaan minua sopeutumaan Englantiin. En näe häntä vastustajana tai kilpailijana. Hän tietää kaiken siirtymisestä Bundesliigasta englantilaiseen jalkapalloon, joten hän on ollut suuri apu.