Chelsea on London Evening Standardin mukaan tarjonnut Michy Batshuayita lainalle Napoliin.

Napoli on kuitenkin kiinnostuneempi Tottenhamin jättäneestä Fernando Llorentesta, joka on tällä hetkellä ilman seuraa. 34-vuotias espanjalaiskärki on Sky Italian mukaan päässyt jo sopuun kahden vuoden mittaisesta sopimuksesta Serie A -seuran kanssa.

Siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina, eikä Chelsea näe Batshuayille käyttöä tällä kaudella. Belgialaishyökkääjä ei ole pelannut vielä minuuttiakaan Frank Lampardin alaisuudessa, joka kuitenkin kertoi luottavansa pelaajaan viime viikolla.

– Me tarvitsemme Michyä. Tarvitsemme kilpailua kärkeen jokaisen kolmen hyökkääjämme välille, Lampard kertoi lehdistölle ennen Chelsean Norwich-voittoa.

Siirryttyään Stamford Bridgelle kesällä 2016, Batshuayi on viettänyt lainajakson Borussia Dortmundissa, Valenciassa ja Crystal Palacessa. 25-vuotias kärkimies taistelee avauksen paikasta Tammy Abrahamin ja Olivier Giroud’n kanssa.