Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on kovan paikan edessä.

Atlético Madridiin siirtyneen Kieran Trippierin tilalle noussut englantilaislupaus Kyle Walker-Peters loukkasi takareitensä viime viikon Newcastle-tappiossa, eikä hän pysty pelaamaan Pohjois-Lontoon derbyssä tänä sunnuntaina. Vaihtoehdot hänen korvaajaksi ovat vähissä.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
TEAM NEWS:

🔹 @ericdier (hip): Being assessed after complaining of irritation in right hip.

🔹 @TanguyNdombele (thigh): Commenced on-field rehab and remains unavailable.

🔹 @KWPeters (hamstring strain): Undergoing on-field rehab, unavailable.

#THFC ⚪️ #COYS
TEAM NEWS:

🔹 @RyanSessegnon (hamstring): Concluding late stages of conditioning before returning to training with squad.

🔹 @JuanMFoyth (ankle): Progressing well and continuing on-field rehab.

#THFC ⚪️ #COYS

Argentiinalaistoppari Juan Foyth olisi kykeneväinen pelaamaan oikean laitapuolustajan tontilla, mutta hän kuntoutuu vielä nilkkavammastaan.

[readmore from=Tottenham]

Tottenham yrittää sen sijaan löytää Serge Aurierille ostajaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista, minkä takia Pochettino ei haluaisi käyttää Norsunluurannikon maajoukkuemiestä kentällä.

Pochettino voikin tästä syystä peluuttaa keskikenttämies Moussa Sissokoa tai alkukauden missannutta Eric Dieriä Walker-Petersin paikalla, London Evening Standard ennakoi.

Argentiinalaismanageri päänvaivaksi myös Newcastle-ottelusta reisivamman takia jättäytynyt Tanguy Ndombélé ei pysty pelaamaan Arsenalia vastaan. Dele Alli on sen sijaan palannut harjoituksiin. Fulhamista hankittu laitapuolustaja Ryan Sessegnon kärsii yhä takareisivammasta.