Suurien talousvaikeuksien jälkeen paikkansa Ykkösliigassa pitämään onnistunut Bolton palkkasi uudeksi managerikseen Keith Hillin, jonka edellinen työnantaja oli Rochdale. Boltonissa syntynyt valmentaja todisti lähes ensi töikseen jopa yhdeksän uuden pelaajan hankintaa siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Bolton aloitti sarjan 12 pisteen takamatkalta muihin nähden, johtuen sille taloussyistä asetetuista sanktioista. Paljolti junioripelaajien varassa kautensa aloittaneella joukkueella on tällä hetkellä 15 pistettä matkaa sijalle, joka takaisi sen jatkon samalla sarjatasolla myös seuraavalla kaudella. Hill on avustajansa David Flitcroftin kanssa silti täynnä optimismia.

– Tämä on unelmatyö. Keskityimme täysin sen saamiseen, kun kuulimme paikan avautuneen. Emme pelkää haastetta, vaan näemme sen mahdollisuutena.

Pelaajaliikennettä todistettiin maanantaina toden teolla.

– Saimme tehtyä hyviä kauppoja, ja olen hyvin tyytyväinen tilanteeseen, jos vertaan sitä esimerkiksi siihen, jossa olimme viime lauantaina. Käsissämme on palapeli, mutta niin on kaikilla managereilla.

Lähde: Sky Sports