Newcastlen entinen kärkipelaaja Joe Allon lyttää Michael Owenin, joka on päätynyt tällä viikolla otsikoihin ja herättänyt raivoa saarivaltakunnassa.

Owen kritisoi omaelämäkerrassaan Newcastlea ja seuran faneja. Mies kertoo katuvansa sitä, että siirtyi aikoinaan Newcastlen riveihin.

Pelaajauransa vuonna 2013 lopettanut Owen ajautui Twitterissä sanasotaan seuraikoni Alan Shearerin kanssa, kun tämä puolusti Newcastlea.

– Hänellä on herneen sydän. Sitoutuneisuus: nolla, lojaalisuus: kysymme siitä Manchester Unitedilta ja Liverpoolilta. Hän on luonteeltaan kuin varvastossu, ja hän on rahankahmija, Allon sanoo Love Sport Radion haastattelussa.

– Pidän sitä koomisena. Kaikki Newcastlen kannattajat tiesivät sopimuskauden puolivälin jälkeen, ettei hän halunnut pelata siellä. Nyt hän sanoo, ettei hän halunnut alkujaankaan pelata siellä!

Allonin mukaan Owenin lausunnot halventavat seuraa ja faneja.

– Hän ei valittanut, kun hän tienasi 120 000 puntaa viikossa. Se nostatti paljon kulmakarvoja, kun hän kieltäytyi pelaamasta siinä Aston Villa -pelissä, joka muuten oli Alan Shearerin viimeinen peli managerina.