The Timesin asiantuntija Tony Cascarino näkee, että Manchester Cityn Raheem Sterling on kokonaisvaltaisempi hyökkääjä kuin Paris Saint-Germainin supertähti Neymar.

– Jos kysyisit minulta, ottaisinko Neymarin vai Raheem Sterlingin unelmajoukkueeseen, niin valitsisin Manchester Cityn pelaajan jokaisena viikonpäivänä.

– Neymarin tekninen kyky on parempi. Hän saa sinut nousemaan tuoliltaan, jos laukoo pysäyttämättömän vapaapotkun tai tarjoaa loistollaan unohtumattoman hetken, mutta Sterling tekee eron työmoraalillaan, Cascarino, 57, kirjoittaa.

Irlantilainen pelasi urallaan muun muassa Millwallissa, Chelseassa ja Marseillessa.

Sterling teki maalin lauantaina Englannin paidassa. Bulgaria kaatui Wembleyllä luvuin 4–0.

– Sterling on kokonaisvaltaisempi kuin Neymar. Hänen maalinsa Bulgaria-ottelussa on täydellinen esimerkki. Kun Marcus Rasford voitti pallon keskikentällä, niin Sterling kiiti kohti maalia. Hän ajoitti juoksunsa täydellisesti ja ohjasi Harry Kanen keskityksen verkkoon oikealla reidellään.