Henrikh Mkhitarjan paljastaa jättäneensä Arsenalin löytääkseen jälleen ilon jalkapallon pelaamisesta. Armenian maajoukkuemies siirtyi siirtoikkunan viimeisenä päivänä lainasopimuksella Serie A-seura AS Romaan.

Mkhitarjan päätyi Arsenalin tammikuussa 2018 Manchester Unitedista vaihdossa Alexis Sáncheziin. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on onnistunut tekemään 39 liigapeliinsä Tykkimiehissä vain kahdeksan maalia.

– Paikalla ei ole väliä. Minun täytyy pystyä nauttimaan jalkapallosta, Mkhitarjan kommentoi Sky Sportsille.

– En tuntenut enää Englannissa itseäni onnelliseksi. Sain puhelun agentiltani ja halusin tulla tänne, koska se oli minulle loistava mahdollisuus. En edes käynyt agenttini kanssa keskustelua rahasta.

– En ehkä sopinut niin hyvin englantilaiseen jalkapalloon, joten muutos oli hyväksi.