Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki on tehnyt Norwichille yhden maalin ja syöttänyt toisen Valioliigan ottelussa Manchester Cityä vastaan. Norwich johtaa ottelua 3-1.

Pukki tarjoili avauspuolikkaalla syötön Todd Cantwellin osumaan. Toisen puoliajan alussa hän iski itse maalin, kun Emiliano Buendia riisti pallon Cityn puolustukselta ja petasi avopaikan suomalaishyökkääjälle.

Pukilla on nyt kasassa kuusi maalia ja kaksi maalisyöttöä vajaan viiden kierroksen aikana. Hän on Valioliigan maalipörssissä kolmannella sijalla.

Cityn kavennuksesta vastasi hyökkääjä Sergio Agüero, joka johtaa maalitilastoa seitsemällä osumallaan (ja yhdellä maalisyötöllä). Seitsemän maalia on kasassa myös Chelsean Tammy Abrahamilla, joka teki tänään hattutempun 5-2-voitossa Wolverhamptonia vastaan.

Kirjoitushetkellä Norwichin ja Man Cityn ottelu on 70. minuutilla.

OptaJoe

@OptaJoe
8 - Teemu Pukki has been involved in eight goals (6 goals, 2 assists) in his first five Premier League appearances – only Sergio Agüero has been involved in more goals in a player’s first five appearances in the competition’s history (9). Esteemed.

Näe ja koe Teemu Pukki -huuma! Valioliiga.com ja urheilumatkatoimisto Björk & Boström järjestävät LUKIJAMATKAN Teemu Pukin kotiotteluun! Lue lisää TÄSTÄ.