Napoli isännöi Liverpoolia Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella tiistaina. Joukkueeseen vapailla papereilla Tottenhamista syykuun alussa siirtyneellä Fernando Llorentella on jotain hampaankolossa punaisia vastaan – hän oli ottavana osapuolena viime kevään finaalissa.

– Se oli tuskallista. Haluan ”kostaa”, ja joukkueena haluamme näyttää olevamme samalla tasolla erittäin kovan Liverpoolin kanssa.

Llorenten kokemus englantilaisesta jalkapallosta on vankka, mutta hän vakuuttaa, ettei ole joutunut agentin hommiin – valmentaja Carlo Ancelotti ei sellaista tarvitse.

– Hän tuntee kyllä vastustajan paremmin kuin me pelaajat. Tarvitsemme täydellisen, virheettömän ottelun. Jos Liverpoolin kaltaista joukkuetta tekee virheen, siitä saa maksaa, 34-vuotias mietti lehdistötilaisuudessa.

San Paololla pelaamisesta on Napolille etua.

– Fanien rakkaus täällä on mieletöntä, ja sen tuntee heti saapuessaan. En malta odottaa pääseväni omistamaan maalin heille.

Llorentella on uralta tilillään 69 valioliigaottelua, 285 peliä La Ligaa, ja 33 kamppailua Mestarien liigassa. Tällä kaudella hän on pelannut Serie A:ta 25 minuuttia, antaen sen aikana maalisyötön ottelussa Sampdoriaa vastaan.