Arsenalin toimitusjohtaja Vinai Venkatesham avasi seuran siirtostrategiaa Bloombergin haastattelussa.

Tykkimiehet on uudistanut joukkuettaan roimasti viime kauden jälkeen. Arsenal käytti kesällä noin 150 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin, joista yksi oli seuran historian ennätyshankinta Nicolas Pépé. Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja siirtyi Lillestä 80 miljoonan euron korvausta vastaan.

Venkatesham antoi ymmärtää, että kannattajien ei lähtökohtaisesti kannata odottaa tammikuussa järisyttäviä siirtopommeja.

– Kesän siirtoaika päättyi juuri. Kutsumme sitä aina pääsiirtoikkunaksi.

– Me olimme todella aggressiivisia viime siirtoikkunassa. Hankimme useita uusia pelaajia, joista olemme todella innoissamme. Tavoittelimme pääasiassa nuoria pelaajia, joiden uskomme kasvavan ja kehittyvän täällä tulevina vuosina.

– Sanoisin, että pidämme aina kesän siirtoikkunaa strategisempana siirtoikkunana. Tammikuun siirtoikkunassa on oltava hieman taktisempi. Silloin on ehkä reagoitava loukkaantumiseen tai muuhun tarpeeseen. Mutta varsinaisesti teemme työmme kesäisin, ja olemme todella tyytyväisiä siihen, mitä teimme tänä kesänä.

– Hankimme muutamia vahvistuksia puolustukseen. David Luiz tuli Chelseasta ja Kieran Tierney Celticistä. Odotamme innolla, miten nämä pelaajat kehittyvät ja miten he pärjäävät kauden aikana.