Manchester United oli kokea Tottenhamin kohtalon Liigacupin kolmannella kierroksella.

Ykkösliigassa pelaava Rochdale pakotti Unitedin rangaistuspotkukilpailuun, mutta sen United hoiti kunnialla. Ottelun jälkeen United-manageri Ole Gunnar Solskjær ei pitänyt lehdistötilaisuutta. Kilpailun järjestävä EFL ei sitä vaadi, joten mitään sääntöä ei rikottu.

Solskjær kuitenkin antoi pari kommenttia MUTV:lle. Haastattelussa norjalainen oli hymyileväisellä tuulella ja vakuutteli tyytyväisyyttään.

– Me hoidimme rankkarit todella hyvin. Olemme todella tyytyväisiä itseluottamuksen tasoon, mitä pelaajat osoittivat. Olemme parempia rankkarikisoissa kuin varsinaisissa otteluissa, Solskjær sanoi.

Medialta Solskjær ei saanut ihan yhtä positiivista palautetta. Esimerkiksi The Timesin mukaan ilta oli Solskjærille ”nöyryyttävä”. Manchester Evening News taas analysoi, että Solskjærilla on edelleen ongelmia korjattavana ennen ensi maanantain Arsenal-kamppailua.