Norwichin ykkösmaalivahti Tim Krul ei pysty pelaamaan lauantaina Valioliigassa Crystal Palacea vastaan.

Hollantilaistorjuja Krul loukkasi selkänsä viime viikonloppuna lämmittelyssä ennen ottelua Burnleyä vastaan. Hän sinnitteli pelin loppuun kipulääkkeiden avulla, mutta nyt hänen 52 peräkkäisen sarjaottelun putki Norwichin maalilla päättyy.

– Me toivomme, että Tim palaa maajoukkuetauon jälkeen Bournemouth-peliin. Hänellä on lihasvenähdys, eikä hän ole kyennyt juoksemaan tai harjoittelemaan joukkueen kanssa, kommentoi Norwichin manageri Daniel Farke perjantaina lehdistötilaisuudessa.

Kanarialintujen tilanne on poikkeuksellisen vaikea, sillä myös kakkosvahti Ralf Fährmannin pelaaminen on epävarmaa.

– Emme ole vielä varmoja Ralf Fährmanninkaan pelikunnosta, se selviää viime hetkellä. Olemme olleet varovaisia hänen loukkaantumisensa kanssa ja olemme lisänneet hänen rasitusta päivä päivältä. Meidän on katsottava, miten hän reagoi. Jos hän on kunnossa, hän pelaa huomenna.

– Hän on ollut sivussa seitsemän päivää, mutta hän on uskomattomassa kunnossa, joten en ole huolissani siitä.

Jos Fährmann ei pysty pelaamaan, Norwichin maalilla nähdään lauantaina Michael McGovern, joka on pelannut kahden viime kauden aikana yhteensä kuusi ottelua.