Manchester United kärsii parhaillaan pienoisesta hyökkääjäpulasta, kun Marcus Rashfordin ja Anthony Martialin pelaaminen on epävarmaa loukkaantumisten takia. Olisiko vastaus ongelmiin japanilainen Keisuke Honda?

Honda, 33, on pelannut upean uran Euroopan huipulla. Hyökkääjä on urallaan edustanut muun muassa AC Milania sekä Moskovan TsSKA:ta. Viimeisimpänä Honda pelasi Australian A-liigassa, jossa hän edusti Melbournea. Hondan sopimus päättyi heinäkuussa, ja hän on tällä hetkellä vapaa agentti.

Honda lopetti maajoukkueuransa vuoden 2018 MM-kisoissa. Hondasta tuli kisojen aikana eniten MM-turnauksen historiassa maaleja tehnyt aasialainen pelaaja. Yhteensä Japanin paidassa Honda iski urallaan 37 maalia. Serie A:ssa Honda teki yhdeksän maalia 81 ottelussa.

Unitedin kannalta Honda saattaisi ainakin olla edullinen hankinta, sillä mies tarjosi itseään ilmaiseksi Unitedille.

– Antakaa minulle tarjous. En tarvitse rahaa, mutta haluan pelata hienossa seurassa ja hienojen pelaajien kanssa, Honda kirjoitti Twitterissä ja lisäsi twiittiin myös Manchester Unitedin tilin.

Keisuke Honda

@kskgroup2017
Give me an offer. I don't need money but I need to play with great team and great team mate! @ManUtd @ManUtd_JP

United luopui kesällä Romelu Lukakusta ja Alexis Sánchezista, joten sinällään hyökkäyspäässä voisi tilaa ollakin.

Maanantaina United kohtaa Arsenalin, ja kärjen roolia on aseteltu alustavasti 17-vuotiaalle Mason Greenwoodille. Greenwood on osunut maalipuiden väliin pelaamassaan kahdessa peräkkäisessä ottelussa. Greenwood osui Eurooppa-liigassa FC Astanaa vastaan ja liigacupissa Rochdalea vastaan. Valioliigassa Greenwoodin maalitili on vielä avaamatta.