Leicesteriä pusketaan vahvasti TOP 6:een tällä kaudella. Odotukset eivät ole olleet turhia, sillä Ketut on hävinnyt vain kerran, Manchester Unitedia vastaan vieraissa.

Viasatin jalkapalloasiantuntija ja tunnettu Newcastle-fani, Keith Armstrong, kehottaa kiinnittämään huomion erityisesti Leicesterin puolustukseen.

– Leicesterin puolustus vaikuttaa erittäin hyvin organisoidulta. Siitä kielii vain viisi päästettyä maalia kuudessa pelissä. Tämä on muuten sama lukema kuin sarjaa johtavalla Liverpoolilla, Armstrong kertoo Valioliiga.comille.

Leicester on pienoinen harvinaisuus Valioliigassa pääasiassa englantilaisine pelaajineen.

Ben Chilwell, James Maddison ja Jamie Vardy muodostavat vahvan rangan manageri Brendan Rodgersin taktiikoille. Leicester pelaakin tällä hetkellä mielestäni samalla tavalla kuin mestaruuskaudellaan vuonna 2016.

Sunnuntaina King Powerille vieraaksi saapuva Newcastle ei tilastojen valossa voi paljoakaan Leicester-vierailultaan odottaa.

– Newcastle on voittanut vain yhden pelin tällä kaudella, toki se oli sitäkin makeampi voitto Tottenhamista vieraissa.

Armstrong ei anna juurikaan toiveita voittotilin kasvamiseen sunnuntain ainoassa valioliigaottelussa.

– Newcastlen esitykset ovat olleet huonon ja keskinkertaisen välillä, Armstrong lyttää.

Armstrongin mukaan Newcastle ei ole löytänyt tarvittavaa yhtenäisyyttä, jota tarvitaan pitkässä taistelussa putoamisviivan ympärillä.

KuPS:n valmennuksessa nykyään vaikuttava Armstrong kertoo, että Newcastle on taas kerran myyntihuhujen kohteena.

– Kun näitä huhuja pyörii jatkuvasti seuran ympärillä, ei se ainakaan helpota joukkueen keskittymistä olennaiseen.

– Newcastle on tehnyt vähiten maaleja Valioliigassa tällä kaudella, eikä sillä ole enää Ayoze Péreziäkään riveissään, hän kun vaikuttaa tällä hetkellä Leicesterissä, Armstrong muistuttaa naurahtaen.

– Vaikea uskoa, että näillä ennakkoasetelmilla Newcastlella olisi juurikaan mahdollisuuksia Leicesteriä vastaan.

Katso sunnuntain ainoa valioliigaottelu Leicester-Newcastle Viasatin jalkapallokanavalta ja Viaplaysta sunnuntaina 29.9. klo 18.00.