Norwich Cityn laitapuolustaja Jamal Lewis on loukannut polvensa, eikä voi osallistua maajoukkuetauon aikana Pohjois-Irlannin EM-karsintaotteluihin. Lewis loukkaantui lauantain 1-5-tappiossa Aston Villaa vastaan, mutta pelasi ottelun silti loppuun asti.

Lewis on ollut tärkeä pelaaja Daniel Farken miehistölle tälläkin kaudella. 21-vuotias puolustaja on pelannut täydet minuutit kauden jokaisessa Valioliiga-ottelussa. Viime kaudella hän pelasi yhteensä 42 peliä Englannin Mestaruussarjassa, syöttäen niissä neljä maalia.

Kolmen ottelun tappioputkessa oleva Norwich ei pystynyt vielä ilmoittamaan, onko Lewis ensi viikolla kunnossa Bournemouthia vastaan.

– Seuran lääkintätiimi tulee tarkkailemaan hänen tilannetta alkavan maajoukkuetauon aikana, Norwich ilmoitti virallisilla kotisivuillaan.

Norwichin alakerrasta puuttuu myös useita muita tärkeitä pelaajia. Keskuspuolustajat Timm Klose, Grant Hanley, Ben Godfrey ja Christoph Zimmermann ovat kaikki tällä hetkellä loukkaantuneita.