Tottenhamin entinen manageri Tim Sherwood ei usko, että pestiä nykyään hoitavalla Mauricio Pochettinolla on mitään hätää.

Spursin kausi on alkanut varsin alakuloisesti. Joukkue on Valioliigassa vasta yhdeksäntenä kerättyään kahdeksalta kierrokselta yhteensä 11 pistettä. Se hävisi viime tiistaina Mestarien liigassa Bayern Münchenille 2-7 ja taipui viikonloppuna Valioliigassa Brightonille 0-3.

Pochettinon aikana Tottenham on yltänyt Valioliigassa neljästi neljän parhaan joukkoon ja viime kaudella Mestarien liigan loppuotteluun, mutta juuri nyt näyttää synkältä. Sherwoodin mukaan argentiinalaisluotsin ei tarvitse kuitenkaan hätäillä työpaikkansa puolesta.

Daniel Levy (Tottenhamin puheenjohtaja) on yksi terävimmistä ihmisistä jalkapallossa. Luuletteko, että hän antaisi potkut Mauricio Pochettinolle? kommentoi Sherwood talkSPORTille.

– Ei ole mitään mahdollisuutta, että hän antaisi potkut Mauricio Pochettinolle – ei miljoonassa vuodessa.

– Jos Mauricio ajattelee, ettei hän voi viedä seuraa enää pidemmälle, saa tarpeekseen ja siirtyy muihin maisemiin, niin minusta hänkin on hullu. Uskon, että hän on oikea mies tehtävään. En halua hänen lähtevän. Rakastan häntä ja Tottenhamia.

– Tottenhamilla menee kaikki loistavasti, mutta heidän on päästävä tämän töyssyn yli. Jokaiselle seuralle tulee niitä eteen.