Chelsean hyökkääjän Tammy Abrahamin mukaan Englannin A-maajoukkue on varautunut poistumaan kentältä, jos se kohtaa rasismia tulevissa EM-karsintaotteluissa.

Englanti kohtaa Tšekin perjantaina ja Bulgarian ensi viikon maanantaina. Bulgaria isännöi Englantia osittain yleisöltä suljetulla stadionilla, koska sen kannattajat käyttäytyivät rasistisesti kesäkuussa karsintapeleissä Tšekkiä ja Kosovoa vastaan.

– Jos yhdelle meistä käy niin, kaikille meistä käy niin, kommentoi Abraham BBC:n mukaan.

Harry Kane sanoi jopa, että jos emme ole tyytyväisiä, jos yksikin pelaaja ei ole tyytyväinen, me tulemme yhdessä pois kentältä.

Euroopan jalkapalloliiton Uefan sääntöjen mukaan erotuomari voi kolmantena ja viimeisenä toimenpiteenä lakkauttaa ottelun, jos kenttäkuulutuksilla ei saada kitkettyä ongelmaa. Englanti ei välttämättä halua odottaa kolmanteen vaiheeseen asti.

– Me puhuimme siitä (säännöistä). Harry Kane kysyi, pitäisikö meidän käydä läpi ne kolme toimenpidettä vai päätämmekö itse, milloin haluamme lopettaa ottelun, jos emme ole tyytyväisiä. Sillä ei ole väliä, missä tilanteessa ottelu on.

– Jos jotain tapahtuu ja stadionilla on vaikkapa varoitus, mutta jotain tapahtuu taas, niin meidän on tehtävä päätös joukkueen ja taustahenkilöiden kanssa.