West Ham on tehnyt laitapuolustaja Aaron Cresswellin kanssa kesään 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Cresswell, 29, on edustanut West Hamia vuodesta 2014 lähtien siirryttyään seuraan Ipswich Townista. Aiemmin urallaan hän edusti myös kasvattajaseuraansa Tranmere Roversia. Cresswell on kapteeni Mark Noblen ja Winston Reidin jälkeen pisimpään Hammersia edustanut pelaaja nykyisessä joukkueessa. Debyyttikaudellaan hänet valittiin lontoolaisseuran vuoden pelaajaksi.

– Olen ollut täällä kuusi vuotta ja rakastanut jokaista minuuttia. Haluan jatkaa sitä. Sopimukseni pidentäminen on fantastinen uutinen minulle ja perheelleni. Odotan innolla tulevia vuosia, kommentoi Cresswell seuran tiedotteessa.

– Meillä on mahtava fiilis pukukopissa. Kaikki tulevat toimeen. Ei ole mitään egoja, kaikki ovat yhdessä. Liigassa pärjäämiseen tarvitaan joukkuehenkeä ja yhtenäisyyttä, ja sitä meillä ehdottomasti on.

Cresswell on edustanut West Hamia 186 ottelussa. Siinä sivussa hän on noussut myös Englannin A-maajoukkueeseen, jossa hän on pelannut kolme ottelua.

Aiemmin tällä kaudella West Ham solmi jatkosopimukset myös Manuel Lanzinin, Arthur Masuakun ja Robert Snodgrassin kanssa.