Manchester Unitedissa pohditaan ilmeisen tosissaan joukkueen vahvistamista tammikuun siirtoikkunassa.

United myi tai lainasi kesällä niin Romelu Lukakun kuin Alexis Sánchezin Italiaan. Tilalle hankittiin vain Daniel James, joten Unitedilla on käytössään ainoastaan viisi varsinaista hyökkääjää. Heistäkin Mason Greenwood on vasta 18-vuotias ja moni on kärsinyt alkukaudella loukkaantumisista.

Helpotus hyökkäyspään tilanteeseen voisi olla Lyonin Moussa Dembélé. 23-vuotias keskushyökkääjä on iskenyt tällä kaudella jo kuusi maalia kahdeksassa sarjapelissä Ranskan Ligue 1:ssä.

Muun muassa The Sunday Timesille työskentelevä toimittaja Duncan Castles paljasti The Transfer Window -podcastissa, että Unitedista on jo oltu yhteydessä Dembélén edustajiin.

– Voin kertoa, että yhteyttä on jo pidetty Manchester Unitedin ja Dembélén lähipiirin välillä. Siinä on arvioitu pelaajan kiinnostusta siirtoa kohtaan ja haarukoitu, millainen palkkapyyntö pelaajalla olisi, Castles sanoi.

– Jos Manchester United päätyisi valitsemaan Dembélén tammikuun tavoitteekseen, pelaaja itse olisi avoin siirrolle.

Dembélé yhdistettiin Unitediin jo kesällä, mutta tuolloin siirto ei toteutunut.

Dembélé on PSG:n ja Fulhamin kasvatti, joka siirtyi Celticiin kesällä 2016. Celticistä mies palasi vuosi sitten Ranskaan 22 miljoonan euron kaupassa. Transfermarktin arvion mukaan Dembélén siirtomarkkina-arvo on tällä hetkellä 30 miljoonaa euroa.

Viime kaudella Dembélé iski Ranskan pääsarjan 33 ottelussa tehot 15+5, ja tältä kaudelta on siis kasassa jo kuusi täysosumaa.

Maajoukkuetasolla Dembélé pelasi peräti 23 ottelua U21-ikäluokassa, mutta debyytti miesten tasolla on toistaiseksi tekemättä.