Espanjalaismedia El Desmarque uutisoi, että Arsenal on ilmoittautunut mukaan kilpailuun Real Madridin Lucas Vazquezista tammikuun siirtoikkunan avauduttua.

28-vuotias espanjalaislaituri on saanut kohtalaisesti vastuuta Los Blancos -paidassa tälläkin kaudella, mutta Real Madridin uskotaan haluavan pienentävän kokoonpanoaan. Vazquezin arvioidaan olevan yksi todennäköisimmistä lähtijöistä.

Arsenal kilpailee Vazquezista italialaisseura AS Roman ja Bundesliigan suomalaisseura Bayer Leverkusenin kanssa. Jälkimmäisenä mainitun kerrotaan olevan tällä hetkellä vahvimmilla, sillä se on jo tehnyt laitahyökkääjästä 20 miljoonan euron tarjouksen.

Vazquez on voittanut Real Madridissa muun muassa Mestarien liigan kolme kertaa. Hän on kuulunut joukkueen perusrunkoon yli neljän vuoden ajan, mutta hän on koko ajan joutunut tyytymään sivurooliin.

Tällä kaudella Vazquez on pelannut kuudessa La Liga -ottelussa ja tehnyt niissä yhden maalin.