Manchester Unitedin alkukausi on ollut monella rintamalla synkkä. Kahdeksasta valioliigapelistään se on voittanut vain kaksi, ja sarjasijoitus on tällä hetkellä 12:s, 15 pistettä sarjakärki Liverpoolista jääneenä. Erityisen vakuuttavaa tekeminen ei ole ollut myöskään cupissa tai eurokentillä. Siksi mediassa spekuloidaankin jo vahvasti Ole Gunnar Solskjærin mahdollisilla potkuilla.

Italialaisessa mediassa vahvana ehdokkaana norjalaisen korvaajaksi on Juventuksessa viiden vuoden mestaruusputken vetäissyt Massimiliano Allegri. Gazzetta dello Sportin mukaan Allegrilla on kuitenkin Unitedille yksi ehto. Ja se on se, ettei hänen nimityksessään ja valmentajanvaihdoksessa aikailla. 52-vuotias Allegri haluaa päästä aloittamaan työt jo pian, kenties jo ensi viikolla. Mahdollinen pesti Valioliigassa olisi valmentajan ensimmäinen työtehtävä Italian ulkopuolella.

Unitedia koskevissa siirtohuhuissa on ollut jo todella pitkään Paul Pogban nimi. Ranskalaista maailmanmestaria pidetään alisuorittajana ja huhujen mukaan mies itsekin mielii pois Old Traffordilta. Real Madrid on Pogbaa tavoitellut, mutta keskikenttäpelaajasta on kiinnostunut myös Juventus – siis sama seura, jossa Pogba pelasi kahden United-pestinsä välissä.

[readmore from=Manchester-United]

Tuttosportin mukaan Juventus on tehnyt Manchester Unitedille Pogbasta jo tarjouksen. Pogban sopimus ulottuu kesään 2021 eikä hän aio jatkosopimusta ilmeisesti tehdä. Ranskalaisen mielissä olisikin lähtö Manchesterista jo tammikuussa. Italialaislähteen mukaan Juventus tarjoaa Pogban saadakseen Unitedille kahta pelaajaansa osamaksuna.

Nämä pelaajat ovat Saksan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Emre Can, 25, sekä kroaattihyökkääjä Mario Mandzukic, 33. Molemmat ovat siis Massimiliano Allegrin vanhoja tuttuja. Can pelasi Allegrin alaisuudessa Juventuksessa vuoden ja Mandzukic neljä kautta.

Mandzukicille Valioliiga olisi jo uran neljäs TOP 4 -liiga. Emre Can puolestaan on Valioliigan ystäville jo entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi Liverpoolissa vuosina 2014-2018. Kaksikko pelasi yhdessä jo Bayern Münchenissä kaudella 2012-2013.

Lähde: AS