Rhian Brewsteria pidetään isona tulevaisuuden nimenä, mutta hänen näytönpaikkansa Liverpoolin edustusjoukkueessa ovat jääneet todella vähiin.

Nuori hyökkääjälupaus debytoi Liverpoolin ykkösmiehistössä viime kuussa liigacupin ottelussa MK Donsia vastaan, mutta muuten häntä ei ole kentällä nähty. Viidessä muussa ottelussa Brewster, 19, on päässyt penkille.

Brewster joutunee odottamaan seuraavaa mahdollisuuttaan vielä tovin, sillä Liverpoolilla on isoja otteluita edessä tulevina viikkoina. Se kohtaa sunnuntaina Valioliigassa Manchester Unitedin ja keskiviikkona Mestarien liigassa Genkin. Ensi viikon viikonloppuna Anfieldilla vierailee Tottenham ja sen jälkeen Liverpool kohtaa Arsenalin liigacupissa.

Tämän hetken Liverpool ei ole muutenkaan helpoin paikka läpimurrolle. Joukkue etenee Valioliigassa voitosta voittoon, ja hyökkäystä johtaa Mohamed Salahin, Sadio Manén ja Roberto Firminon tähtitrio.

Brewster kertoi Sky Sportsin haastattelussa, että Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei halunnut hänen lähtevän kesällä lainalle. Hän luottaa kuitenkin pomonsa harkintakykyyn.

– On vain oltava kärsivällinen ja odotettava vuoroaan.

– Tietysti managerilla on suunnitelma minua varten ja hän tietää, mitä tekee.

– Hän sanoo minulle jutellessamme, että ”ole vain kärsivällinen, aikasi tulee vielä, se tulee vielä.” Ja minä vain odottelen ja olen kärsivällinen.

– Hän sanoi heti ei (lainasiirrolle). Se on selkeästi todiste siitä, että hän luottaa minuun ja haluaa puskea minua kohti edustusjoukkuetta.

– Kärkikolmikko tekee peliajan saamisesta vaikeaa, he kaikki ovat uskomattomia pelaajia.