Liverpool johtaa Valioliigaa yhdeksän kierroksen jälkeen kuuden pisteen erolla Manchester Cityyn.

Leicester ja Chelsea ovat vain kahden pisteen päässä Manchester Citystä ja taistelu kärkipaikoista sarjajohtajan paikkaa lukuun ottamatta on ollut tasaista läpi alkukauden.

Arsenal on sarjassa parhaillaan viidentenä. Unai Emeryn miehistö on jäänyt kahden pisteen päähän Leicesterista ja Chelseasta, mutta pelaa kierroksen oman ottelunsa maanantai-iltana Sheffield Unitedia vastaan. Arsenal voi nousta voitolla sarjataulukossa kolmanneksi.

Arsenalin Sead Kolasinac tiedostaa, kuinka tasaista sarjan kärkikahinoissa on.

– Valioliigaa ei kutsuta syyttä maailman vaikeimmaksi sarjaksi. Taistelu TOP4-sijoista on tällä hetkellä täysin auki. Esimerkiksi Manchester City hävisi Wolvesille kotonaan ennen maajoukkuetaukoa. Keskitymme kuitenkin vain omaan tekemiseemme ja yritämme voittaa kaikki ottelut, Kolasinac muistutti englantilaismedioille maanantain ottelun alla.

– Kuka tietää, mitä kauden lopussa tapahtuukaan. Olemme vasta aloittaneet kauden, mutta uskomme etenevämme neljän joukkoon. Olemme todella vahva joukkue, kun saamme kaikki pelaajat takaisin terveiksi. Kyseessä ei ole vain 11 kentällä olevaa pelaajaa, vaan myös penkillä istuvat pelaajat ja ne, ketkä eivät ole mukana kokoonpanossa.