Sheffield United nousi maanantai-illan voitollaan Arsenalista Valioliiga-taulukon yhdeksänneksi. Joukkueella on pisteitä nyt 12, ja se on vain viiden pinnan takamatkalla tarunhohtoisesta neljän parhaan joukosta. Sarjanousijan alkukausi on siis ollut hyvä, ja siihen on syynsä.

– Me pyrimme pelaamaan kun pystymme, ja voittamaan jalkapallo-ottelun millä tahansa keinolla, sanoi manageri Chris Wilder 1-0 -tulokseen päättyneen taiston jälkeen.

– Tuloksena seuran historiassa tämä ei ole paras, mutta fantastinen.

Teräskaupungin duunariasennetta huokuva valmentaja osaa myös semantiikan.

– Tämä oli tietenkin peli, jossa meidän oli tehtävä puolustustyömme. Mutta meillä oli myös hyviä tilanteita, ja olen tyytyväinen tuloksesta. Emme me halua kehuja, me haluamme pisteitä.

Seura hankki kesällä hyökääjä Lys Moussetin Bournemouthista, reilun 11 miljoonan euron hinnalla. 23-vuotias lunasti lupauksia iskemällä maanantai-illan ainoan maalin. Se oli hänen toisensa tämän kauden liigassa.

– Hän on ollut ovella koputtelemassa, meidän on vain pitänyt saada hänet täyteen kuntoon ja vauhtiin. Näkyi hyvin, että hänen vetonsa alkoi loppua ensimmäisen jakson lopulla, mutta työ tulikin jo tehtyä. Emme me voi hankkia kokeneita maajoukkuepelaajia kymmenillä miljoonilla, mutta meillä on hänen kaltaisiaan nuoria hyviä tyyppejä, jotka lyövät itseään läpi tässä divisioonassa.

Lähde: The Telegraph