Tottenham voitti tiistaina Belgradin Punaisen tähden Mestarien liigan lohkovaiheessa 5-0. Ottelu pelattiin Tottenham Hotspur Stadiumilla.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
#THFC: Gazzaniga, Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Ndombele, Sissoko, Dele, Lamela, Son, Kane (C).

@WilliamHill latest (18+)
po.st/TLTWRSB

#UCL ⚪️ #COYS

FK Crvena zvezda

@crvenazvezdafk
⭐️SASTAV⭐️

Na klupi su: Popović, Žander, Babić, Petrović, Ivanić, Vukanović, Pavkov.

🔴⚪️#fkcz

Tottenham siirtyi johtoon jo yhdeksännellä minuutilla, kun Harry Kane puski Erik Lamelan antaman kulmapotkun sisään. 1-0.

Lisää oli luvassa vartin kohdalla. Esityön teki jälleen Lamela, joka jallitti jalkansa vapaaksi ja antoi nappikeskityksen takatolpalle. Paikalle kirmasi Son Heung-Min, joka latasi pallon suoraan syötöstä verkkoon. 2-0.

Tottenham laittoi ottelun pakettiin jo avauspuoliskolla, hieman ennen taukovihellystä. Vierasjoukkueen kapteeni Marko Marin menetti pallon keskikentällä Tanguy Ndombelelle, joka käynnisti isäntien nopean vastahyökkäyksen. Lopuksi hän petasi paikan Sonille, joka ujutti pelivälineen etunurkasta maaliin. 3-0.

Tauolle mentäessä Belgradin Punaisella tähdellä oli kaksi maalintekoyritystä enemmän kuin Tottenhamilla, mutta kotijoukkue oli laukonut maalia kohti jokaisella seitsemällä yrityksellään.

3 - Tottenham have scored three goals in the first half of a #UCL game for the first time, in what is their 40th match in the competition. Feast.

Toinen puolisko ehti vanhentua hieman yli kymmenen minuuttia, kunnes Tottenham iski jälleen. Kane levitti oikealle laidalle Serge Aurierille, joka löysi matalalla syötöllä rangaistusalueelta Lamelan. Argentiinalaistaituri käännähti pallon kanssa nopeasti ja latasi kuulan verkkoon. 4-0.

32 - Erik Lamela has scored his 32nd goal for Tottenham in what is his 200th appearance for the club in all competitions. Party.

Kane viimeisteli illan toisensa 72. minuutilla. Hän pääsi pallon kanssa rangaistusalueelle ja sijoitti lopuksi pallon puolustajan jalkojen välistä takakulmaan. 5-0.

16 - Harry Kane has scored 16 goals in the group stages of the Champions League; only Paul Scholes (19) has more amongst English players. Sweet.

Tottenham on kerännyt kolmesta ensimmäisestä pelistään yhteensä neljä pistettä. Lontoolaiset ovat taulukossa toisena, viisi pistettä perässä Bayern Müncheniä, joka voitti tiistaina omassa ottelussaan Olympiakosin 3-2.