Kahden Liverpoolin kannattajan oli keskiviikkona tarkoitus mennä katsomaan joukkueen vierasottelua belgialaista KRC Genkiä vastaan paikan päälle, mutta he päätyivätkin vahingossa kauas kohteestaan.

Syy tähän oli yksinkertainen. Lontoosta kotoisin oleva Rob ja Leicesteristä matkaan lähtenyt Lee menivät epähuomiossa Gentiin (eng. Ghent).

Kaksikko tajusi virheensä ravintolassa Gentissä.

– Emme nähneet saapuessamme yhtään Liverpoolin kannattajaa, mikä herätti epäilymme, kertoi Rob BBC:lle.

– Istuimme noin tuntia ennen aloitusvihellystä syömässä ja sanoimme yhdelle tarjoilijalle, joka oli Gentin kannattaja, että ”pelaamme tänään teitä vastaan”. Hän vastasi, että ”ettehän pelaa”. Silloin tajusimme virheemme.

– Olimme ottaneet muutaman oluen, joten emme voineet ajaa. Sinne oli 150 kilometriä matkaa, vaikka olisimme hypänneet taksiin, joten se sinetöi kohtalomme.

Robin ja Leen onneksi Liverpool voitti Genkin 4-1 ja kasvatti pistesaldonsa Mestarien liigassa kuuteen. Se on pisteen päässä lohkoa johtavasta Napolista. Rob ja Lee päätyivät katsomaan pelin paikallisessa pubissa.

– Katsoimme sen irkkubaarissa televisiosta ihastuttavien ihmisten kanssa. Me todella nautimme siitä.

Kuultuaan Robin ja Leen toilailusta, Gentin paikallinen pääsarjaseura, KAA Gent, kutsui kaksikon seuraamaan torstaista Eurooppa-liigan otteluaan Wolfsburgia vastaan. Heidän oli kuitenkin palattava torstaina aamulla Englantiin, mutta heille luvattin VIP-liput tammikuussa pelattavaan Gentin ja Genkin väliseen otteluun.