Newcastle ja Wolverhampton päätyivät sunnuntai-iltana St. James’s Parkilla 1-1-tasapeliin.

Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä puoliaikaa luoden muutaman vaarallisen maalipaikan. Ensimmäisen kerran peliväline saatiin myös maaliin saakka 37. minuutilla, kun Newcastle-puolustaja puski tarkan keskityksen verkon perukoille. Osuma oli Lascellesille ensimmäinen sitten kauden 2017-18.

Toisella puoliajalla ottelu tasoittui huomattavasti, ja lopulta Wolves vyörytti kotijoukkueen päätyyn vaarallisia hyökkäyksiä kerta toisensa jälkeen. Tämä myös palkittiin 73. minuutin kohdalla, kun Jonny onnistui maalinteossa niin ikään ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Tasoitusmaalista kymmenen minuuttia myöhemmin nähtiin myös ottelun ensimmäinen punainen kortti, kun Newcastlen Sean Longstaff liukui napit edellä Wolves-pelaajan jaloille.

Ulosajon jälkeen Wolverhampton painoi vielä tiukasti päälle, mutta tällä kertaa kovakaan painostus ei tuottanut tulosta, vaan kello pelasti kotijoukkueen takaiskulta.

Pistejaon myötä Newcastle nousi pois putoajan paikalta sijalle 17. Joukkue on haalinut yhdeksästä ottelusta kahdeksan pistettä. Wolves majailee puolestaan tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 11. Joukkue on saalistanut kymmenestä kamppailustaan 12 pistettä.