Liverpool ja Manchester United selviytyivät sunnuntai-iltana voittajiksi, kun Valioliigassa pelattiin kolme ottelua samaan aikaan.

Norwich Cityn ja Manchester Unitedin välisestä ottelusta ei tapahtumia puuttunut. Vierasjoukkue nappasi mukaansa täyden pistepotin 3-1-voitolla, kun maalinteossa onnistuivat Scott McTominay, Marcus Rashford sekä Anthony Martial. Norwichin ainokaisen viimeisteli pelin lopussa Onel Hernandez.

Ottelun mielenkiintoisimmat hetket koettiin kuitenkin jo ensimmäisellä puoliajalla, jossa nähtiin Unitedin kahden maalin lisäksi kaksi rangaistuslaukausta. United epäonnistui molemmilla kerroilla, kun Norwich-maalivahti Tim Krul venyi upeisiin pelastuksiin (lue lisää täältä).

Voiton myötä United nousi sarjassa seitsemänneksi. Norwich majailee puolestaan toiseksi viimeisenä.

Liverpool nappasi makeat pisteet

Liverpool karkasi Valioliigan kärjessä jälleen kuuden pisteen päähän Manchester Citystä, kun joukkue nappasi 2-1-kotivoiton Tottenhamista.

Jännittävä kamppailu alkoi värikkäästä, sillä Harry Kane siirsi vieraat 1-0-johtoon vain 47 sekunnin pelin jälkeen. Pikamaali oli harvinaista herkkua Anfieldillä (lue lisää täältä).

Takaiskun jälkeen Liverpool nousi kuitenkin toisella puoliajalla rinnalle ja ohi, kun ensin Jordan Henderson tasoitti ottelun 52. minuutilla ja Mohamed Salah iski voittomaalin 75. minuutilla rangaistuspotkusta. Hendersonille maali oli harvainaista herkkua, sillä hän oli osunut kotiottelussa edelliskerran vuoden 2015 joulukuussa.

Liverpool ei ole kärsinyt tällä kaudella vielä ainuttakaan tappiota Valioliigassa. Sijalle 11. romahtanut Tottenham on puolestaan hävinnyt kymmenestä kamppailustaan peräti neljä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Jordan Henderson osui lähes neljän vuoden tauon jälkeen Anfieldillä. (Kuva: Jan Kruger/Getty Images)

Arsenal-ottelun VAR-tuomio hämmensi

Lontoon paikalliskamppailussa Arsenal oli pitkään kiinni täydessä pistepotissa, mutta joukkue suli lopulta kahden maalin johtonsa, kun ottelu päättyi numeroihin 2-2.

Arsenal sai otteluun lentävän lähdön, kun joukkue karkasi yhdeksässä minuutissa 2-0-johtoon. Ensimmäisenä maalinteossa onnistui Sokratis, kun taas toisesta osumasta vastasi David Luiz.

Crystal Palace nousi peliin mukaan 32. minuutin kohdalla, kun Wilfried Zaha murtautui 16-alueelle ja hänet kaadettiin. Ensiksi ottelun päätuomari näytti Palace-hyökkääjälle keltaista korttia filmaamisesta, mutta lopulta kyseinen tuomio kumottiin VAR:n avustuksella. Tämän jälkeen pallo vietiin pilkulle, josta Luka Milivojevic viimeisteli varman osuman.

2-2-tasoitus nähtiin puolestaan 52. minuutin kohdalla, kun Jordan Ayew toi kauden kolmannella osumallaan vierasjoukkueen rinnalle. Tämän jälkeen maaleja ei enää nähty.

Tasatuloksen myötä Arsenal jatkaa Valioliigassa viidentenä ja Palace kuudentena. Joukkueilla on eroa yksi piste.