Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær myöntää olevansa pettynyt joukkueensa rangaistuspotkuihin tällä kaudella.

Unitedin Marcus Rashford ja Anthony Martial epäonnistuivat pilkulta sunnuntain 3–1-voittopelissä Norwichia vastaan. Joukkue on hukannut kauden kuudesta rangaistuspotkusta peräti neljä.

– Tietysti se on huolenaihe, Solskjær sanoi.

– Meidän on vain jatkettava harjoittelua. Anthony teki rangaistuspotkumaalin torstaina, tänään hän epäonnistui. Marcus epäonnistui yhdessä ja sitten hän teki maalin. Hyviä torjuntoja, mutta ne (rangaistuspotkut) olisi silti pitänyt uusia.

Norjalaisen mielestä Norwichin konkarimaalivahti Tim Krul on yksi maailman parhaista rangaistuspotkujen torjujista, mutta televisiohidastusten perusteella hollantilainen ”otti varaslähdön” kummassakin rankkaritilanteessa.

– Lisäksi hän itse asiassa on fiksu maneereissaan. Hänen olisi todennäköisesti pitänyt saada varoitus, koska hän pysyi poissa maaliviivalta, mutta ne molemmat olisi pitänyt uusia.

– Hän oli jaardin päässä maaliviivasta, molemmissa, joten vaikka mielestäni ensimmäinen tilanne ei ollut rangaistuspotkun arvoinen, he olisivat voineet antaa hänelle (Rashford) toisen tilaisuuden.

Lähde: Eastern Daily Press