Chelsean päävalmentajan Frank Lampardin entinen seurakaveri Michael Ballack ei ole yllättynyt Lampardin hyvästä alusta entisen seuransa päävalmentajana. Lampard ja Ballack pelasivat aikoinaan samaan aikaan Chelseassa.

Chelsea seilaa tällä hetkellä kaikki kilpailut mukaan lukien seitsemän ottelun voittoputkessa.

– En ole yllättynyt, että alku on ollut hyvä. Hän (Lampard) on lahjakas, hän ymmärtää paljon jalkapallosta, sekä on todella kova tekemään töitä, niin kuin oli jo pelaajana, Ballack sanoi Sky Sportsille.

– Hän varmasti valmistautuu peleihin huolellisesti, ja se on mielestäni todella tärkeää, Ballack jatkoi.

Saksalaisen mielestä valmentaminen vaatii kuitenkin myös paljon muutakin, kuin vain ymmärrystä jalkapallosta.

– Valmistautuminen ja pelaajien kanssa toimeen tuleminen on todella tärkeää. Hän on vasta aloittamassa prosessiaan valmentajana, mutta hän tekee sitä jo nyt todella laadukkaasti. Hänestä voi tulla loistava valmentaja, Ballack kehui.

– Kun pelasimme yhdessä, en ajatellut, että hänestä voisi tulla valmentaja. Olimme niin keskittyneitä vain pelaamiseen. Hän oli kuitenkin johtaja kentällä jo pelaajana. Hän rakastaa jalkapalloa, ja on todella kilpailuhenkinen, Ballack päätti.

Lampard ja Ballack olivat seurakavereita Chelseassa vuosina 2006-2010. He voittivat yhdessä Valioliigan, sekä kahdesti FA Cupin.

Chelsea kohtaa tänään keskiviikkona klo 22.05 alkavassa Englannin liigacupin neljännesvälierässä Manchester Unitedin.