Juventus haluaa Manchester Unitedin laitahyökkääjän Tahith Chongin riveihinsä ensi kesänä, kertoo hollantilaislehti Voetbal International.

Chongin, 19, ja Unitedin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, mutta manchesterilaisseura ei ole tehnyt hänelle tarjousta uudesta diilistä.

Juventus ei ole Voetbal Internationalin mukaan ainoa seura, joka on kiinnostunut Chongista. Jos uutta sopimusta ei synny, hollantilaisnuorukainen lähtee ensi kesänä muihin maisemiin ilmaiseksi.

– Pitää paikkaansa, että huippuseurat pitävät silmällä Tahithin tilannetta, kommentoi Chongin agentti Erkan Alkan Voetbal Internationalille.

– Mutta kausi on vielä nuori. Odotamme, mitä United ehdottaa ja katsomme, mikä on Tahithin kehitykselle paras vaihtoehto.

Chong debytoi Unitedin edustusjoukkueessa viime kaudella, ja kaikkiaan hän on pelannut ykkösmiehistössä kahdeksan peliä. Vuodesta 2016 lähtien Manchester Unitedia edustanut Chong ei ole vielä miesten peleissä näyttänyt parasta osaamistaan, mutta hänen potentiaalistaan on puhuttu jo pitkään.